علائم مننژیت در نوزادان و شیرخواران شامل سردرد، بیتحرکی، تحریکپذیری، مشکل در غذا خوردن، استفراغ و وجود برآمدگی در قسمت نرم سر میشود.
خواب سر شب که موجب تقویت دِماغ است بسیار کمککننده است.
داروهای بتابلاکر معمولاً برای فشارخون تجویز میشوند؛ اما این داروها تاثیر دیگری هم دارند و آن هم کمک به کاهش شدت و دفعات حملات میگرنی است.
نخستین بار پزشک یونانی «آرتائوس اهل کاپادوکیه» بود که در قرن دوم میلادی میگرن را به صورت یک بیماری مستقل با علائم مشخص و دورههای زمانی تکرار شونده، توصیف و ثبت کرد.
ابن سینا پزشک و فیلسوف بزرگ ایرانی در کتاب مشهورش قانون، توصیف میکند که چگونه خوردنیها، نوشیدنیها، صدا و نور میتوانند درد و شدت حمله میگرن را بدتر کنند.
به همین دلیل هم هنوز درمان قطعی یا راهکاری برای مهار دائمی این سردردها از سوی پزشکان ارائه نشده است.
از جمله داروهای این دسته میتوان به موارد زیر اشاره سردردی کرد:
سردرد میگرنی همواره با شدت زیاد و در یک طرف سر احساس میشود و همچنین ماهیتی ضرباندار یا ضربهزننده دارد.
داروهای ضد افسردگی را حتما زیر نظر پزشک متخصص مصرف کنید و از مصرف خودسرانهی آنها بپرهیزید.
سردرد ناراحتی بسیار شایعی است که اکثر ما آن را بارها تجربه کردهایم و این بیماری به سن، نژاد و جنسیت خاصی محدود نمیشود. سردرد شدید گاهی نشانه استرس یا اضطراب عاطفی است و گاهی پیامد ابتلا به اختلالهایی چون بیماری میگرن، فشار خون بالا، اضطراب یا افسردگی محسوب میشود که لازم است با بهترین پزشک مغز و اعصاب تهران مشورت کنید.
پژوهشهای معتبر علمی نشان دادهاند که در بدن افراد مبتلا به میگرن، معمولاً مقدار کمتری «منیزیم» وجود دارد.
نکته مهم درمان سردردهای میگرنی مراجعه به پزشک متخصص طب سنتی و درمان براساس علت است اما این روشها نیز میتواند نقش مناسبی در کم کردن دردهای میگرنی داشته باشد:
کاهش استرس نقش مهمی در بهبود سردرد دارد. روشهای ریلکسیشن از جمله یوگا، مدیتیشن و تمرینهای تنفسی میتوانند به پیشگیری از سردرد پریود کمک کنند.
گاهی اوقات ایجاد تغییراتی ساده در سبک زندگی موثرتر از هر درمان دیگری است.